Hvordan tape

PENGER

i aksjemarkedet

Her er noen tilbakemeldinger fra lesere av boken:

"Fikk lest boka i jula, og jeg likte den veldig godt. Ser fram til neste bok!"

Ørjan Bell

 

"Jeg leste boken din på en kveld. Du skriver godt, presist og ikke minst enkelt om temaer som etter min mening fortjener større oppmerksomhet i hverdagen. Du tar for deg temaer som kan oppleves komplekse til daglig, men som gjennomgås og forklares enkelt i boken.

Du er også inne på temaer som jeg personlig synes er så viktige at jeg valgte å slutte i et av Norges største meglerhus for å begynne å bygge egen virksomhet."

Alexander Jansen

 

"Denne boken skulle jeg hatt før jeg handlet min første aksje! Hvert kapittel tar for seg et hovedtema, feil eller fallgruve, og mye av det Richard tar opp har jeg lært “the hard way”, enten av andre eller selv, og da spesielt feila jeg har gjort. Dette er en veldig bra bok for nybegynnere, men også for de som har vært i markedet en stund, noe som ikke nødvendigvis trenger å være et fortrinn…. Det kommer helt ann på i hvilken grad man er bevisst på sine handlinger og hvorfor man gjør de, noe som er hele poenget med boken

Særlig det psykologiske aspektet, det at man tar større risiko i ukomfortable situasjoner og mindre risiko i komfortable situasjoner, fører til tap og små gevinster. Det er viktig å holde styr på følelsene og tidlig gevinstsikring og sitte for lenge med tap/ikke passe på nedsiden er gjengangerere for min del. Andre feil jeg har gjort er å snitte ned (uten å tenke så altfor mye på hvorfor aksjen har falt og hvorfor nedturen mest sannsynlig fortsetter) , investere i luftslott, høre for mye på andre, ukritisk bruk av belåning/intradagskreditt osv.

Richard har 12 års erfaring fra kapitalmarkedet (både med institusjonelle og private kunder) og jeg var derfor litt redd for at boken kom til å være standard “aksjemeglerpropaganda”, men det er det altså ikke. Tvert i mot! Alt i alt en bra bok, lettlest og underholdende. Anbefales."

Daniel R

 

Besøk hjemmesiden richardpaulsen.no eller følg han på Twitter: @richardpaulsen

COPYRIGHT © SILVERSTORM CAPITAL AS